Baltic Indoor OPEN 2014 IFAA
4 posters
Baltic Indoor OPEN 2014 IFAA
Gatavojamies?
Kurs brauc un kurs nebrauc?
Es pieteicos divas klases un noteikti brauksu.Sodien pieteicas iemesls ka del ir verts braukt.Gediminas Sinkevičius
Iepriekseja reize zaudeju apmeram 35 punktus katra serija,meginasu soreiz tikt tuvak.
Ragim pret Hoyt.
Tadel ceru uz parejo atbalstu apmeklejot sacensibas un saujot kopa,lai butu majas sajuta.Daudz vieglak ir saut blakus savejiem.
Ari musu meitenem bus ko pacinities ar Vladu.
Kurs brauc un kurs nebrauc?
Es pieteicos divas klases un noteikti brauksu.Sodien pieteicas iemesls ka del ir verts braukt.Gediminas Sinkevičius
Iepriekseja reize zaudeju apmeram 35 punktus katra serija,meginasu soreiz tikt tuvak.
Ragim pret Hoyt.
Tadel ceru uz parejo atbalstu apmeklejot sacensibas un saujot kopa,lai butu majas sajuta.Daudz vieglak ir saut blakus savejiem.
Ari musu meitenem bus ko pacinities ar Vladu.
Re: Baltic Indoor OPEN 2014 IFAA
Ja veselība ļaus tad jābrauc.
kad kur un cikos notika?
tu par šo? 28.februāra līdz 2.martam Jaunpils sporta kompleksā notiks "Baltijas atklātais čempionāts telpās 2014 IFAA"
vai šo 2014.gada 21.-23.februārī Ventspilī, Ventspils Olimpiskā centra vieglatlētikas manēžā notiks "Baltijas atklātais čempionāts telpās 2014 WA"
kad kur un cikos notika?
tu par šo? 28.februāra līdz 2.martam Jaunpils sporta kompleksā notiks "Baltijas atklātais čempionāts telpās 2014 IFAA"
vai šo 2014.gada 21.-23.februārī Ventspilī, Ventspils Olimpiskā centra vieglatlētikas manēžā notiks "Baltijas atklātais čempionāts telpās 2014 WA"
Georgs malacis
bet jebkura gadijuma Tev tagat japarada kad mezhoni dzinsos ari prot trapit ari ar lazdas mietu
bet jebkura gadijuma Tev tagat japarada kad mezhoni dzinsos ari prot trapit ari ar lazdas mietu
Ģirts- Number of posts : 1
Esmu no visas sirds gandarīta un priecīga, ka mūsu klubā ir tik jauka, draudzīga atmosfēra! Mūsu kopīgie treniņi un sacensības spēj pozitīvi uzlādēt un vairot enerģiju, lai ietu tālāk, darbotos un sniegtos pretī mērķiem!
Sestdien un svētdien turēšu īkšķus par katru no mums! Lai mums izdodas!
Sestdien un svētdien turēšu īkšķus par katru no mums! Lai mums izdodas!
Kima- Number of posts : 3
Dzīvesvieta : Aizpute
Atmosfēra tiešām ir loooti laba.
pēc skarbās darba nedēļas ļoti labi var relaksēties kopējos treniņos.
personīgi man tas ļoti nomierina nervu sistēmu
pēc skarbās darba nedēļas ļoti labi var relaksēties kopējos treniņos.
personīgi man tas ļoti nomierina nervu sistēmu
Līdzi ņemsim mieru un pozitīvu garastāvokli!
Kima- Number of posts : 3
Dzīvesvieta : Aizpute
Kima rakstīja:Līdzi ņemsim mieru un pozitīvu garastāvokli!
Garastavokli es tur varu atrast.
AFBH-R viena igaunene pieteikusies.
Un tā, sacensības ir beigušās, un mums ir atkal jauni pārsteigumi!!!
Dace klusi un mierīgi nevienu nebrīdinot ir uzstādījusi jaunu Latvijas rekordu un ieguvusi 1 vietu AFBH-R Loku klasē
Apsveicam!!!
Dace Lēvalde Latvia AFBH-R 78 - 2, 56 - 3, 134 - 3, 78 - 1, 56 - 3, 134 - 2, 71 - 1, 73 - 1\2, 144 - 1, 412 - 1
Rezultāti ņemti no http://archery.lv/baltijas-cempionats-telpas-ifaa/
Rezultāti http://archery.lv/wp-content/uploads/sacensibas/2014/Baltijas_atklatais_chempionats_telpas_IFAA_2014.pdf
Dace klusi un mierīgi nevienu nebrīdinot ir uzstādījusi jaunu Latvijas rekordu un ieguvusi 1 vietu AFBH-R Loku klasē
Apsveicam!!!
Dace Lēvalde Latvia AFBH-R 78 - 2, 56 - 3, 134 - 3, 78 - 1, 56 - 3, 134 - 2, 71 - 1, 73 - 1\2, 144 - 1, 412 - 1
Rezultāti ņemti no http://archery.lv/baltijas-cempionats-telpas-ifaa/
Rezultāti http://archery.lv/wp-content/uploads/sacensibas/2014/Baltijas_atklatais_chempionats_telpas_IFAA_2014.pdf
Merkis sasniegts un ieguta loti laba pieredze.
Vismaz 40% rezultata veidojas tiesi galva.
Lapsinu vajag klausit un jacinas ir lidz GALAM!Savadak var pazaudet daudz.
Soreiz gandriz pazaudeju stabilu otro vietu.
Vismaz 40% rezultata veidojas tiesi galva.
Lapsinu vajag klausit un jacinas ir lidz GALAM!Savadak var pazaudet daudz.
Soreiz gandriz pazaudeju stabilu otro vietu.
Similar topics
» Latvijas atklātais čempionāts telpās IFAA (24.-26.01.2014)
» Latvijas loka šaušanas vasaras sezonas atklāšanas sacensības IFAA (26.04.2014.)
» Mani pirmie starti februārī (8.02.2014.)
» Mani pirmie starti aprīlī (27.04.2014.)
» Mani pirmie starti maijā (25.05.2014.)
» Latvijas loka šaušanas vasaras sezonas atklāšanas sacensības IFAA (26.04.2014.)
» Mani pirmie starti februārī (8.02.2014.)
» Mani pirmie starti aprīlī (27.04.2014.)
» Mani pirmie starti maijā (25.05.2014.)